Locatie

Locatie en bewegwijzering naar het evenement 2016 in Zevendonk.

Klik op het plannetje om rechtstreeks verbinding te maken met google maps .

google

 

Vanuit richting Gierle :

Turnhoutsebaan – Stwg. op Gierle – over de brug van de autostrade aan de lichten, rechts afdraaien de Zierenbosstraat in. Aan het kruispunt met Slachthuisstraat rechts afdraaien in de Tieblokkenlaan. Aan de Stwg op Tielen rechts afdraaien, over de brug van de autostrade en deze volgen tot ongeveer 1 km. Eerste zandweg  rechts afdraaien ( 20 m in zandpad) en dan links afdraaien het perceel op.

Vanuit richting Merksplas, Beerse, Vosselaar, Hoogstraten, Breda:

Kempenlaan ( ring rond Turnhout) tot aan kruispunt richting Gierle. Hier rechts afdraaien tot vlak voor de brug (Philips industriezone) Aan deze lichten links de Zierenbosstraat in. Aan het kruispunt met Slachthuisstraat rechts afdraaien in de Tieblokkenlaan. Aan de Stwg op Tielen rechts afdraaien, over de brug van de autostrade en deze volgen tot ongeveer 1 km. Eerste zandweg  rechts afdraaien ( 20 m in zandpad) en dan links afdraaien het perceel op.

Vanuit richting Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Baarle-Hertog :

Noord-Brabantlaan – Parklaan ( ring rond Turnhout)- richting Kasterlee. Aan de lichten vlak VOOR de brug rechts afdraaien de Everdongenlaan in. Aan het kruispunt met de Stwg. op Tielen links afdraaien,  over de brug van de autostrade en deze volgen tot ongeveer 1 km. Eerste zandweg  rechts afdraaien ( 20 m in zandpad) en dan links afdraaien het perceel op.

Opgelet: Gelieve niet door de woonwijk van Zevendonk te rijden!

Vanuit richting Geel, Kasterlee:

Stwg. op Diest volgen, richting Turnhout,  tot OVER de brug van de autostrade. OVER de brug aan de eerste lichten links afdraaien, de Everdongenlaan in. Aan het kruispunt met de Stwg. op Tielen links afdraaien,  over de brug van de autostrade en deze volgen tot ongeveer 1 km. Eerste zandweg  rechts afdraaien ( 20 m in zandpad) en dan links afdraaien het perceel op.

Opgelet: Gelieve niet door de woonwijk van Zevendonk te rijden!